Mannflogården Bed & Breakfast i Sälen – Boende i lägenheter

Adress: Åsen 135, 780 68 Transtrand    Tel: 0280-222 35   E-post: info@mannflogarden.com

Vi tipsar

Söker du en frilanstalang inom reklam eller marknadsföring?

facebook
Behöver du hjälp med att skapa en ny logga, designa marknadsföringsmaterial eller kanske fräscha upp dina texter på hemsidan? I så fall är frilansa.nu rätt ställe för dig!

Frilansa.nu är mötesplatsen för frilansare, inom reklam och marknadsföring, och arbetsgivare.

Kanske söker du efter nya talanger, men inte har råd att anställa någon? Kanske har du behov av extra arbetskraft under bara vissa perioder? Med frilansa.nu får du enkelt kontakt med frilansare och kan lägga ut jobb och få hjälp när det passar dig och ditt företag. Inget jobb ett för litet eller stort för våra frilansare. De är vana egenföretagare som har stor förståelse för företagens värderingar och som är motiverade och brinner för sitt arbete.

Fördelen med att använda sig av frilansa.nu är att du alltid får rätt person på rätt jobb, och endast betalar för det jobbet som du vill ha utfört.

Dessutom är det enkelt! Det enda du behöver göra är att skapa ett projekt, kostnadsfritt, på hemsidan. Där beskriver du arbetet som du vill ha utfört och sätter en budget. Du väljer sedan den frilansare som du tycker passar bäst för uppdraget och betalningen sker först efter att arbetet är utfört.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>